Om EMCA Huset

Mere end 30 års erfaring

Kvalitet
Håndværk
Service

Fra arbejdsdreng til erfaren herre

EMCA Huset ejes af bygningskonstruktør Johnny Skøt Hansen. Interessen for at bygge fritidshuse opstod i begyndelsen af 1980’erne, da han fik arbejde som arbejdsdreng hos en af datidens førende sommerhusproducenter. Interessen blev kun stærkere, da han uddannede sig som bygningssnedker og siden som bygningskonstruktør.

I dag er Johnny Skøt Hansen en af fritidshusbranchens mest erfarne herrer. Derfor har han valgt at gøre tingene på sin måde. Nu skal det for alvor komme kunderne til gode, at han har mere end 30 års erfaring med at opføre moderne fritidshuse. 

Fritidshus tilpasset jeres ønsker og drømme

EMCA Huset tilbyder en række tilvalgsmuligheder til faste priser og gennemfører gerne helt individuelle byggeprojekter. Vi ved, at der skal være plads til individuelle tilpasninger.

Helårsisolerede fritidshuse

Moderne fritidshuse skal kunne bruges hele året. Derfor isolerer EMCA Huset alle fritidshuse, så de også er lette at varme op og behagelige at bo i om vinteren.

FRI TIL AT FØLE TRYGHED OG GLÆDE

Kvalitet fra danske leverandører

EMCA Huset bygger jeres fritidshus i kvalitetstræ. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet fra Danmarks førende leverandører. 

Bestil vores katalog

Når du har bestilt kataloget, får du adgang til vores online version, uanset om du vælger at få tilsendt et fysisk katalog eller ønsker at få kataloget tilsendt på e-mail.

Bestil vores katalog

Bliv inspireret i vores store katalog. Her finder du plantegninger, gode råd og meget mere.

Bestil nu
EMCA Huset - bestil katalog